VIL DU SKABE BEDRE OVERBLIK OVER DIN EKSAMENSPERIODE? LÆS MED HER  

Går du lige nu og kigger frem imod en periode, hvor den står på eksaminer og stress? Eksamen er ikke nødvendigvis lig med stress, men du kan meget let komme til at føle dig presset. Du kan nemt komme til at føle, at du har mistet overblikket og kommer til at fejle. Du kommer dog højst sandsynlig til at klare den, og du kan gøre det nemmere ved nogle få tips.

Hæng en kalender op på væggen

Når du har rigtig meget, der skal laves over en lidt længere periode, kan det være godt at skrive nogle af tingene ned og lave nogle deadlines for dig selv. Det kan nemlig hjælpe dig til at bevare roen og overblikket. Hvis du hænger en kalender op på din væg og skriver i den med en permanent marker, kan du hele tiden se, hvad du skal lave til hvornår.

Organisér dine ting

Hvis du har samlet en masse noter og papirer igennem tiden, kan det være godt at organisere dem i god tid. Hvis de ligger alle vegne, vil du ikke få lige så stor gavn af dem. Det vil nemlig både stresse dig og eventuelt forhindre dig i at kunne finde nogle bestemte ting. Det kan hjælpe rigtig meget med både fysiske mapper og mapper på din computer til alle dine ting. Det vigtigste er, at du husker at få kaldt mapperne nogle passende navne.

Gå ikke ned på søvn

Selvom din eksamensperiode kan være en tid, hvor der er rigtig meget at se til, er det vigtigt, at du ikke nedprioriterer din søvn. Din søvn er med til at give dig energi til næste dag. Hvis du får den rette mængde søvn, vil du derfor også have lettere ved at koncentrere dig og holde fokus.

0 comments on “VIL DU SKABE BEDRE OVERBLIK OVER DIN EKSAMENSPERIODE? LÆS MED HER  Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *