SÅDAN SKÆRER DU NED PÅ UDGIFTERNE I DIN VIRKSOMHED

I en virksomhed går meget af tiden med at effektivisere og arbejde hårdt for en større omsætning. Dog nytter det ikke meget, hvis udgifter og omkostninger følger med i samme niveau. Derfor er det lige så vigtigt, at du koncentrerer dig om at nedsætte dine udgifter og omkostninger. Kun på den måde vil din virksomhed komme til at vækste, og du vil ende ud med bedre tal på bundlinjen.

Lej en medarbejder

Lønomkostninger er en rigtig stor post i mange virksomheder, og du kan ikke leve uden dine medarbejdere, for det er i samarbejde med dem, at du kan få tingene til at køre rundt. Nogle medarbejdere har du brug for at have fast, men nogle gange kan det være, at du har brug for en person til at varetage nogle specielle opgaver, men at det ikke kan betale sig at ansætte en helt ny medarbejder. Derfor kan du i stedet leje en medarbejder hos Interim Cfo. Hvis det lyder interessant for din virksomhed, så læs mere om Interim Cfo her.

Det er de små detaljer, der gør forskellen

Der findes sjældent nogle poster, som du kan ændre helt vildt på for at spare nogle penge. Derfor handler det om alle de små detaljer, der til sammen kan gøre en forskel for regnskabet. Mind f.eks. dine medarbejdere om, at de altid skal slukke lyset og deres computer, når de går hjem. Det er spildte penge, hvis tingene bare står tændt, imens der ingen mennesker er. Desuden kan I spare penge på kontorartikler. Tænk mere over hver gang I printer noget. Ofte er det slet ikke nødvendigt. Eller tænk over hvor mange kuglepinde o.lign., I bestiller hjem. I kan lige så godt forsøge at spare på den slags, i stedet for at kaste om jer med det.

0 comments on “SÅDAN SKÆRER DU NED PÅ UDGIFTERNE I DIN VIRKSOMHEDAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.