SÅDAN MOTIVERER DU DINE ANSATTE

Som virksomhedsejer er det helt afgørende med ansatte, der dukker motiverede op på arbejde. Hvis dine ansatte er motiverede til at arbejde, er de også mere produktive, og det er godt for virksomhedens resultater. Du kan som leder sagtens være med til at påvirke eller forbedre dine ansattes motivationsniveau. Men hvad kan du egentlig gøre?

 

Vis dine ansatte, at de er værdsat

 

Når du er ansat i en virksomhed, er det vigtigt, at du kan mærke, at du er værdsat og spiller en afgørende rolle. Alle kan lide følelsen af at føle sig som en del af noget. Du spiller en rigtig stor rolle, når det drejer sig om at få dine ansatte til at føle sig værdsat og set. Du kan f.eks. gøre mere ud af at rose deres arbejde. Det er også godt at give hver ansat specielle opgaver nogle gange, så de igen kan mærke, at de spiller en vigtig rolle i virksomheden.

 

Du kan også sørge for, at de altid har noget tøj, de føler sig godt tilpas i. Du kan finde en masse firmatøj og profilbeklædning her.

 

Giv dine ansatte julegaver

 

Det kan måske virke ligegyldigt med firmajulegaver, men faktisk er det en rigtig god måde at give dine ansatte igen på. Du kan vise dem, at du tænker på dem og gider bruge tid på at finde på julegaver til dem. Det er ikke noget, der kræver det helt vilde, men det er den slags, dine ansatte vil sætte pris på. Derfor kan det også være med til at motivere dem.

 

Skab et bedre fællesskab

 

Det vil altid være mere motiverende at komme på arbejde, hvis du som ansat har det godt med dine kollegaer. Når du kan grine og smile samtidig med, at du arbejder, vil du blive langt mere motiveret. Her kan du igen være med til at spille en rolle, for du kan nemlig ryste dine medarbejdere bedre sammen ved at arrangere forskellige arrangementer uden for arbejdstiden. Når dine ansatte får nogle sjove oplevelser sammen, vil de også komme tættere på hinanden.

0 comments on “SÅDAN MOTIVERER DU DINE ANSATTEAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *