LAV NEMME OG HURTIGE OPGRADERINGER TIL ARBEJDSPLADSEN

Forholdsvis små ændringer på arbejdspladsen (om det så er i et større firma eller derhjemme i et privatfirma) kan ofte føre til større ændringer i arbejdskvalitet og arbejdseffektivitet. Dette kan både føre til, at medarbejderne føler, hele arbejdet går bedre, og dermed opstår bedre moral, og det kan føre til bedre tal på bundlinjen. Både medarbejdere og chefer bliver altså glade, og det behøver egentlig ikke koste det store. En engangsbetaling af en given ændring kan betyde overordnet sparede penge i måneder og år fremover.

Hvilke ændringer kan give overskud i moral og økonomi?

Det kommer lidt an på, hvad arbejdspladsen arbejder med, men her er nogle eksempler, der i høj grad kan øge effektivitet og kvalitet af arbejdet:

  • De fleste arbejdspladser er til en vis grad afhængig af, at den lokale printer virker optimalt. Hvis den konstant går i stykker eller printer langsomt, går det ud over hele arbejdsflowet og arbejdet køre langsommere, end det egentlig burde. Med en erhvervs printer kan din arbejdsplads undgå dette problem og hurtigt komme videre med resten af arbejdsopgaverne.
  • Hvis arbejdspladsen afhænger af internettet til at udføre mange af dens opgaver, kan et langsomt eller laggende internet virkelig føre til frustrationer og ikke-udført arbejde. Arbejdspladsen bør have hurtigt internet og et internet, der kan holde til at have mange på ad gangen. For optimalt internet bør det gerne være 100/100 megabit eller derover.
  • I samme linje som internettet, bør hardware og software være opdateret i en vis grad. En langsom computer eller oldgammelt software kan bremse enhver form for arbejde. Udover at bremse arbejdseffektiviteten betyder forældet software også en sikkerhedsrisiko. Det er nemmere for gammelt software at gå ned eller blive hacket.
  • Selve miljøet på arbejdspladsen har også noget at skulle have sagt. Arbejdsmiljøet bør være moderniseret (f.eks. aircondition og udluftning), så medarbejdere kan arbejde optimalt.

0 comments on “LAV NEMME OG HURTIGE OPGRADERINGER TIL ARBEJDSPLADSENAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.