ejendomsservice

Hvorfor skal du vælge ejendomsservice?

Ejendomsservice er en service, der både gør dagligdagen lettere og som samtidig dækker over en bred vifte af arbejdsopgaver. Det er derfor ikke underligt, at ejendomsservice er blevet et populært valg blandt mange.
Hvem kan nyde godt af denne service?
Ejendomsservice vil typisk være et oplagt valg for både større og mindre lejlighedskomplekser. Her kan man med ejendomsservice sikre, at ejendomme holdes pæn og velholdt hele året rundt. Opgaverne som udføres, er både indenfor og udenfor. Det handler nemlig om, at der er nogle, der tager ansvar for de fælles arealer, der er i forbindelse med ejendommen. Det gælder dermed både opgangen og eventuelle udearealer.

Hvilke opgaver er der typiske tale om med ejendomsservice?

Som nævnt tidligere er spændet af opgaver bredt. De fleste vil typisk vælge, at ejendomsservicen eksempelvis indbefatter trappevask. Der går i løbet af en dag – og en uge – mange mennesker på trapperne. Disse mennesker har både jord og snavs under skoene, og dette gør opgangen beskidt og laver aftryk. Derfor er det vigtigt at få vasket trapperne, således opgangen både ser pæn, ren og ikke mindst indbydende ud.
Derudover kan man med ejendomsservice også få udført arbejde, som man normalt kender det fra en vicevært. Det kan eksempelvis være, at man gerne vil have en aftale om, at forfaldent arbejde laves. Ejendomsservice kan dermed også være behjælpelig i forhold til at udskifte pærer i opgangen, der er sprunget. Det kan også være i forbindelse med at tømme skraldespande eller holde arealet i kælderen pænt og ryddeligt.
Ydermere kan man med ejendomsservice også få hjælp til at holde gården. Du kan dermed få en såkaldt “gårdmand” ansat. Han eller hun sørger for at klippe hækken, slå græsset, lure i bedene og holde arealerne udenfor pæne.

0 comments on “Hvorfor skal du vælge ejendomsservice?Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *