HVIS DIN VIRKSOMHED VOKSER, SKAL DU HUSKE DISSE TING

Ejer du din egen virksomhed? Har du brug for lidt hjælp til, hvad der skal gøres når firmaet vokser? Det kan være svært at overskue når firmaet pludselig er vokset ud af ens egne hænder. I denne tekst kan du få lidt hjælp til, hvordan du får styr på tingene, og hvad de skal sørge for når firmaet udvider sig. Det er selvfølgelig en positiv ting, at der er vækst, men det kan også betyde, at der skal komme en ny dagsorden, eller at man bliver nødt til at ændre ting for at få hverdagen til at passe.

Pladsen

En ting der betyder meget, er at der er plads nok i virksomheden. Det betyder altså du nok plads til at alle de ansatte, og at ingen føler sig klemt, men også om der er nok plads til opbevaring. Flere mennesker og flere opgaver betyder flere ting, der skal opbevares. Derfor kan det være en mulighed at investere i flere opbevaringsting, som fx pallereoler, sådan at der kan opbevares på den smarteste måde. Det kan være du i det hele taget er nødt til at rykke til et nyt sted for at kunne udfolde firmaet mere.

Få mere hjælp

Det er en vigtigt ting at huske på at mere arbejde også betyder, at der skal bruges flere mennesker. Derfor skal der hyres flere ansatte sådan at du ikke udkører dine nuværende ansatte. Det kan være nødvendigt at lave nye stillinger som fx en der holder styr på alle ting, som en receptionist eller en assistent. Dette kan være en af de ting, der kan hjælpe med at holde hverdagen samlet, og skaber et godt overblik over, hvad der skal laves, og hvad der er blevet lavet. Det er vigtigt at du hellere ikke bliver udkørt, men i stedet henter hjælp udefra.

 

0 comments on “HVIS DIN VIRKSOMHED VOKSER, SKAL DU HUSKE DISSE TINGAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *