Hjælp til lønregnskab i virksomheden fra et regnskabsbureau?

Desværre er det ikke altid, at du har en lønafdeling ved hånden i din virksomhed. Fx kan der være et interim fra ophør af den ene lønchefs ansættelse, og til den nye begynder. Alternativt kan det også blot være, du foretrækker at outsource lønregnskab til en specialiseret partner.

Sådan en specialiseret partner kunne fx være ProAccount ApS, der har specialiseret sig i bl.a. lønregnskab og rapportering, lønadministration og etablering af virksomhed med deres fokus på Glostrup og København i øvrigt. Hos sådan en virksomhed kan du finde hjælp til aflønning.

At skulle sidde med lønnen selv kræver lidt

Løn skal indberettes og administreres ud fra hensyn til en masse lovgivning, og der gælder forskellige regler, alt efter om vi taler funktionærer eller timelønnede. Hvis arbejdspladsens ansatte er omfattet af en overenskomst, skal reglerne heri også iagttages. At skulle jonglere med til tider vidt forskellige ansættelsesforhold og alligevel nå i mål med lønning kræver lidt.

Lønregnskab i det system, du er vant til

Har din virksomhed tidligere stået for lønregnskab selv, er der nok et lønningssystem, du og dine medarbejdere er vant til. Zenergy, Danløn, Bluegarden osv. – hos et professionelt firma inden for håndtering af regnskab har de kompetencer til at møde din virksomhed i øjenhøjde, så overgangen fra et in-house til et eksternt lønregnskab bliver så forandringsfri som muligt.

Selvom lønmedarbejderen erstattes af en konsulent på et bureau, oplever du minimal forskel.

Regnskabsbureauer kan hjælpe med meget

Regnskabsbureauer kan selvfølgelig også træde til ved de andre opgaver i din virksomhed, der vedrører økonomien. Bogholderi og selvangivelse er det fx meget normalt, at de tager på sig, og hvad angår HR-arbejde, varetager visse bureauer sig også dette område. Eksempler på de opgaver, de kan løse her, tæller håndtering af barsel, besvarelse af henvendelser fra dine medarbejdere og at sørge for, at personalehåndbogens regler og retningslinjer bliver praksis.

0 comments on “Hjælp til lønregnskab i virksomheden fra et regnskabsbureau?Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *