GØR LØFTEARBEJDET TIL EN LEG

På nogle arbejdspladser er gentagne eller tunge løft en fast del af arbejdsgangen. Hvis det er medarbejderne, der skal stå for disse løft, kan det resultere i arbejdsskader og sygemelding. Der kan også ske skader på de løftede emner, hvis løftene ikke foregår på en hensigtsmæssig måde. Heldigvis er der en smart løsning, så løftearbejdet ikke længere kommer til at være et problem. Med en vakuumløfter bliver løftene klaret for dig, og arbejdet bliver både mere effektivt og skånsomt.

 

Så simpelt er det

Vakuumløfteren er nem at bruge og har en masse anvendelsesmuligheder. Den virker ved at suge sig fast til det, man ønsker at løfte. Sugningen sker via et undertryk, der skabes af en motor. Det gør, at løftet og håndteringen af emnet bliver meget lettere.

Vakuumløfteren er en ekstremt alsidig maskine, da den er i stand til at suge på så godt som alle overflader. Dens løftekapacitet afhænger af overfladearealet og tætheden af det, der skal løftes. Du kan både løfte ekstremt tunge, men også lette emner med løfteudstyret. Den nedre grænse er på 2 kg, mens den øvre grænse er på 20 tons. Der er i øvrigt også løsninger til løft af emner med store arealer.

 

Alverdens former for løfteudstyr

Hvis det ikke er en vakuumløfter, men en anden form for løfteudstyr, du er på udkig efter, er det ikke noget problem. Der er nemlig også en masse andet løfteudstyr at finde, og sortimentet byder for eksempel på følgende udstyr:

  • Svingkraner
  • Søjlekraner
  • Vakuumlåg
  • Traverskraner

Uanset hvad dit behov er, vil der altså være mange muligheder, så det er bare om at tjekke det store udvalg ud. Du vil med sikkerhed kunne finde noget, der kan gøre arbejdsgangen endnu bedre på din arbejdsplads. Dette vil i sidste ende medføre gladere medarbejdere, der kan udføre et bedre stykke arbejde, så I vil opnå bedre resultater.

0 comments on “GØR LØFTEARBEJDET TIL EN LEGAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.