GODE RÅD TIL EN NEMMERE FORENINGS- ELLER FIRMATUR

Er det tid til den årlige tur for foreningsmedlemmerne eller for personalet? Forenings- eller firmature kræver ofte en del planlægning, og der kan være mange ting at skulle sørge for. Der findes dog en række løsninger, som kan være med til at gøre turen meget lettere at arrangere. Firmaturen behøver ikke at kræve mange timers planlægning, hvis man er ude i god tid og samarbejder med nogle, som kan hjælpe til en nemmere planlægning.

Kør samlet – en nem og praktisk løsning

Det kan være en rigtig god løsning at køre i samlet flok på forenings- eller firmatur. Du har mulighed for at leje danske turistbusser og få en nem transport til og fra det sted eller de steder, hvor jeres arrangement skal foregå. Ved at leje en bus vil I være samlet fra begyndelsen og slippe for, at alle skal køre i egen bil. I sparer på den måde både penge og tager hensyn til miljøet, hvis I kører samlet.

Som arrangør af forenings- eller firmaturen kan du overveje, om der skal være noget underholdning allerede i bussen. Det kan være teambuilding-øvelser, hvor foreningsmedlemmer eller personalet skal løse en opgave i mindre grupper, og det kan være en idé allerede at igangsætte en sådan aktivitet på busturen. Små konkurrencer på busturen kan også være en sjov måde at bruge tiden på. Ved at kombinere busturen med mindre aktiviteter bliver transporttiden mere end blot ventetid – og i højere grad en del af arrangementet. Teambuilding kan på den måde begynde allerede i bussen.

Involver foreningsmedlemmer eller personale i planlægningen

Formålet med en foreningstur eller personaletur er at give medlemmerne eller personalet en god oplevelse og at styrke fællesskabet. Hvis du gerne vil planlægge en tur, som falder i medlemmernes eller personalets smag, kan du med fordel inddrage dem i planlægningsprocessen. Der er i enhver personalegruppe nogle, som elsker at være med til at arrangere sociale aktiviteter, og som vil kunne bidrage med gode idéer.

Ved at uddelegere opgaver til medlemmer eller personale, får de mulighed for at være med til at bestemme, hvad turen skal indeholde. På den måde kan du være med til at sikre, at personaleturen eller foreningsturen bliver på deltagernes præmisser. Samtidigt slipper du som leder eller ledergruppe for at skulle stå for opgaven alene.

Kombiner middag og underholdning

Der findes en række restauranter, hoteller og konferencecentre, som tilbyder pakkeløsninger, hvor underholdning og mad/drikke kombineres. Det kan være alt lige fra live-underholdning med komikere til aktiviteter som petanque, minigolf eller bowling. Ved at købe middag og underholdning som en samlet pakke slipper du for at skulle booke de enkelte dele individuelt. Hvis din personalegruppe er stor, er det også langt nemmere ikke at skulle flytte gruppen fra sted til sted. I kan køre i samlet flok til middag uden at skulle køre videre til underholdning andetsteds senere. Måske består turen også af andre stop på vejen, og det kan derfor være fint at slutte aftenen af med et længere stop med middag og underholdning.

Hvis du gerne vil slippe for alt for meget planlægning, kan det derfor være en rigtig god idé at undersøge, hvilke mulige pakkeløsninger og andre smarte løsninger der findes.

0 comments on “GODE RÅD TIL EN NEMMERE FORENINGS- ELLER FIRMATURAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *