Få virksomheden klar til vinteren

Det kan ikke nægtes, at efteråret for alvor er begyndt. Sommertøjet er skiftet ud med huer og vanter, og på gaden går folk og skutter sig. Det kan føles trist, at den lyse sommer er forbi, men efteråret har også sin charme. De kolde måneder kan byde på masser af hygge ved stearinlysenes skær i selskab med venner og familie. I forhold til virksomheden er det også enormt vigtigt, at man sørger for, at vinteren bliver behagelig for medarbejderne, så produktiviteten ikke forsvinder med lyset.

 

Gør vinteren til en fest

Der sker absolut ikke noget ved at skrue lidt op for hyggen i virksomheden, når det bliver koldt udenfor. Det hele skal selvfølgelig ikke handle om fest og sjov, men der er ingen fare ved at gøre vinteren rarere for medarbejderne. For det første skal man selvfølgelig sørge for, at de ansatte kan komme godt afsted til arbejde. Det er desværre ikke muligt at bestemme, at togene altid skal komme til tiden, men man kan i hvert fald sørge for, at der ikke er glat på fortovet og virksomhedens udeområder. En saltspreder kan være en god investering, så man ikke er afhængig af det kommunale budget for vedligeholdelse. Derudover kan det anbefales at gøre lidt ekstra ud af julen, så medarbejderne virkelig har noget at se frem til hver dag.

 

Hvornår bør man tænde for varmen?

Man kan ikke sætte noget bestemt tidspunkt på, hvornår der skal tændes for varmen i virksomheden. Vejret varierer rigtig meget fra år til år, og der er også forskelle fra firma til firma. Nogle steder sættes der allerede varme på, når man rammer september, mens andre venter lidt længere. Det afgørende som virksomhedsejer er, at man lytter til sine medarbejdere. Der er ikke nogen, der får lavet noget, hvis de sidder og fryser, så en behagelig temperatur er vigtig.

0 comments on “Få virksomheden klar til vinterenAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *