Få orden i din virksomhed med en smart kabelløsning

Der er en ting, der virkelig kan virke udmattende, belastende og stressende for dig og dine ansatte, og det er rod. Rod er noget, som for de fleste skaber irritation, og gør, at de har ekstremt svært ved at koncentrere sig og være produktive. Og netop derfor er det ikke særlig smart i en virksomhed, at der roder over alt med ledninger og kabler. En løsning på dette ledning- og kabelproblem er en MiniConnect. MiniConnect er en mindre beholder, hvori du kan samle alle ledningerne og kablerne fra et givent bord. Beholderen kan eksempelvis placeres på kontorborde i din virksomhed, og på den måde samles alle kablerne og ledningerne, så det ikke ser helt rodet ud.

Udover at du naturligvis mindsker rodet med en MiniConnect, så beskytter du faktisk også dine kabler og ledninger i virksomheden, og derfor er MiniConnect også en økonomisk god løsning. Grunden til at du beskytter dine ledninger og kabler er, at når de ligger frit, bliver de hele tiden eksponeret for en form for ødelæggelse. Det kan eksempelvis være, når du eller dine ansatte kommer til at træde på dem, rive dem hen ad jorden eller snuble i dem. Der er også andre fordele ved en MiniConnect. Først og fremmest har beholderen et meget tidsløst og moderne look, og derfor blender den godt ind i resten af virksomheden uanset hvilken stil, du kører. Størrelsen på en MiniConnect gør det også muligt, at placere den i ethvert bord, så derfor kan du anvende den i lige præcis det kontorbord, som du har i din virksomhed. Beholderen har herudover ingen forudbestemte kabler, så du kan bruge den til alt slags udstyr. Til sidst men ikke mindst er MiniConnect også super nem at installere i din virksomheds borde og det eneste udstyr, som du skal bruge er en boremaskine.

Du kan finde din kommende MiniConnect på NEETS eller Amazon.

0 comments on “Få orden i din virksomhed med en smart kabelløsningAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.