Erhvervstelefoni kræver den rette løsning

For de fleste arbejdspladser er den rette telefonløsning vigtig. Det kan dog være lidt af en jungle at bevæge sig ud i, når man skal finde det rette abonnement, men der er en løsning for alle.

Prismæssigt er det svært at vurdere, hvad der passer til den enkelte virksomheds budget. Men noget, som ikke står til diskussion, er, at man som virksomhed altid skal sørge for at være på et netværk, som dækker godt. Dette er blevet særligt vigtigt i de senere år, hvor det har været nødvendigt at kunne arbejde uden for virksomhedens fysiske rammer – som når man f.eks. rejser med tog på vej til et møde eller en konference, men stadig gerne vil kunne udbytte tiden og passe pligterne. Her skal mobilnetværket naturligvis dække ordentligt og tilbyde god upload samt download. Intet er værre end frustrationer fra langsomme ventetider, når man har opgaver at tage sig af.

Intet abonnement uden det rette tekniske setup

For dine ansatte gælder det, at de alle har behov for en gnidningsfri oplevelse, når det kommer til telefoni. Af samme årsag vælger mange at samle deres telefoni i skræddersyet ip telefoni til erhverv. Her gælder det, at alle enheder kobles sammen, i en løsning, hvor f.eks. telefonbogen er centralt synkroniseret og hvor kalender er opsat på både desktop, mobil og evt. tablet.

Det gør det lettere for de ansatte at styre deres tid og holde styr på deres kontakter. De har ligeledes en historisk oversigt, der er aktuel fra deres brug af telefonløsningen samlet set – og altså ikke historik spredt ud på flere medier.

IP telefoni er desuden praktisk, da det giver mulighed for at let opsætte et omstillingsbord, som dirigerer opkald de rette steder hen. Det er ligeledes let at markere, når man ikke vil forstyrres eller ikke står til rådighed.

Netop det betyder også, at du er i stand til at se, om dine kolleger er optaget eller tilgængelige, da alt synkroniseres. Det er både smart og informerende.

Sørg blot for at også brugerplatformen er let at betjene, så kan dine ansatte let udnytte alle fordelene fra et moderne telefonsystem.

0 comments on “Erhvervstelefoni kræver den rette løsningAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *