Er pladsen trang? Mobile kraner løser opgaven

Det er en kendt udfordring i byggebranchen såvel som transportbranchen, når man skal flytte større elementer, men har begrænset med plads til at parkere en kran.

Men ikke alle opgaver behøver løses af store traditionelle kraner. Med en mobilkran har du en praktisk løsning, som forener evnen til at flytte mange tons med mobilitet.

Ved du allerede nu, du skal leje en sådan krantype? Læs mere om mobile kraner hos BAS Kraner.

Mobilkranens fordele

Mobilkranen er ved at blive en usunget helt i branchen. Ved at kombinere de relativt små pladskrav fra en tårnkran, men bevare en god rækkevidde på kranen, kan man få helt nye muligheder inden for byggeri og hejsning.

Særligt i byggebranchen er der også krav til korte set-up tider. Her udgør mobilkranen en fremragende løsning, fordi den netop kan være arbejdsklar på blot 20-30 min.

Da mobilkranen findes i mange former og kan klare løft på op til 1200 tons, er der ikke tale om et kompromis, hvor man må nøjes. Kranerne findes i lige præcis den form, som opgaven påkræver. Det kan f.eks. være i form af en terrænkørende model eller i form af en kran med teleskop, gittermast osv.

Maskinen er med andre ord uhyre praktisk – og så er den også sikker! Kranen er nemlig udstyret med fødder og andre balance-komponenter, som sikrer et stabilt fæste.

I og med at kranen er let at få frem til arbejdsopgaven og kan stilles hurtigt op, er det også oplagt at klare samløft med denne type maskine.

Samløft kan naturligvis kræve erfarent mandskab til koordinering, men selve kranen er mere end i stand til at løse opgaven.

De kloge hoveder vil nok allerede have regnet den sidste fordel ud ved mobilkranen: den er omkostningseffektiv! Da kranen kan transporteres let frem, betjenes enkelt og tilbyder det bedste af løfteegenskaber og fleksibilitet, er den svær at komme udenom til størstedelen af hejs- og løfteopgaver.

0 comments on “Er pladsen trang? Mobile kraner løser opgavenAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.