En andelsforening behøver en solid ejendomsservice

En pålidelig ejendomsservice er nøglen til en velfungerende andelsforening. Når man har mange lejligheder sammen i en forening, er der et stort antal opgaver som skal varetages i det daglige. Det gælder både store og små opgaver, hvilket alt sammen er noget en ejendomsservice varetager. Det kan eksempelvis være koordinering med rengøringsservice, renovering af facade eller anden form for administration.

Den bedste ejendomsservice er ikke nødvendigvis den billigste

Hvis man som forening står i en situation, hvor den valgte ejendomsservice ikke er i stand til at levere på opgaverne, kan problemerne sprede sig som ringe i vandet for beboerne. Det kunne eksempelvis være, hvis andelsforeningen skal have etableret nye altaner. Her er det vigtigt, at der bliver sørget for en ordentlig administration og håndtering af foreningens øvrige opgaver, nu hvor der skal ske så store forandringer i foreningen.

Valg af serviceleverandør er derfor noget, som med stor sandsynlighed vil diskuteres flittigt på en generalforsamling. Det har en stor effekt på beboernes hverdag. Om trapperne er vaskede eller ej, og om skraldesorteringen er funktionel, er noget som de fleste støder på i dagligdagen. Derfor kan selv de mest hverdagslige ting have en enorm betydning, da man netop står overfor dette hver eneste dag.

En vicevært er af disse grunde også en vital kontaktflade for de fleste boligforeninger. Når der er noget, der skal ordnes, er det vigtigt at have en person ved roret, som har et overblik over hele foreningen. Derudover er det også af stor værdi, at der er en stor imødekommenhed hos viceværten og en teknisk snilde, så de forefaldende opgaver kan udføres effektivt. Mange af disse ting står en ejendomsservice for, og derfor kan man sige, at dette element nærmest er en livsnerve for sammenhængskraften på en andelsforening – uanset hvilken størrelse og hvorhenne i landet den er beliggende.

0 comments on “En andelsforening behøver en solid ejendomsserviceAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *