Derfor skal I bestille professionel rengøring til trappeopgangen

Derfor skal I bestille professionel rengøring til trappeopgangen

Hvis du bor i København eller en anden storby, så ved du også, hvor hurtigt en trappeopgang kan blive beskidt, fordi der færdes mange mennesker på den.

Vi mener, der er flere gode grunde til at folkene i opgangen sammen bør tilkøbe professionel rengøring af trapperne.

Det er ikke indbydende med en beskidt opgang

Forestil dig, at du er så heldig at få en sød pige med hjem fra byen en fredag aften, men når I ankommer til jeres trappeopgang, så flyder det med skidt og snavs.

Ville det ikke være pinligt at afsløre, at du bor så beskidt over for en, du gerne vil imponere?

Men det kan også være pinligt over for ens forældre, som måske allerede har fordomme omkring det at bo i en storby eller over for venner, som man gerne vil vise sin lejlighed frem for.

Og selv hvis du har gjort hele din lejlighed ren, så er det nemt at komme til at slæbe skidt og snavs med ind fra den beskidte opgang – og det er da ærgerligt!

Rengøringsvagter kan give dårlig stemning

Der er også nogle opgange, der vælger at tage opgaven på egne skuldre og indføre en rengøringsvagt, der går på skift mellem beboerne. Det kan være en løsning, men det er i de færreste tilfælde, at hele gangen synes om idéen. Tilføj hertil, at der desuden altid er en risiko for, at der opstår dårlig stemning, fordi Ib fra 2. sal har glemt at tage sin tjans – eller har gjort det for hurtigt.

Der er med stor sandsynlighed også dem, der er ligeglade med at have en beskidt gang og derfor ikke gider prøve at gøre det ordentligt rent. Det er sjældent, at man virkelig kender hinanden godt i en opgang, så der kan hurtigt opstå mange små og ubehagelige konflikter, som kunne være undgået, hvis man i stedet for have valgt at bestille professionel rengøring til opgaven.

Professionel trappevask kan altså både være en fordel, når man tænker på gangmiljø og –stemning, men også når man tænker på kvaliteten af rengøringsarbejdet. Lyder det som noget for din trappeopgang? Book professionel trappevask her!

0 comments on “Derfor skal I bestille professionel rengøring til trappeopgangenAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.