Derfor skal der Indrettes et loungeområde på kontoret

Derfor skal der Indrettes et loungeområde på kontoret

Hvor skal man læne sig tilbage og slappe af fem minutter i pausen på kontoret? Det skal man da selvfølgelig i loungeområdet!

Godt for fællesskabet

Det lyder måske overdrevet, at et loungeområde virkelig kan gøre noget for kontorfællesskabet. Men det er det faktisk ikke. Det er vigtigt for de ansatte, at de har nogle omgivelser at pausere i, hvor det er behageligt.

Det er i pauserne, at man kan mødes på tværs af afdelingerne og tage en snak om andet end arbejde. Det er ofte i pauserne, at fællesskabet opstår. Men der skal de rigtige omgivelser til, før at det sker naturligt.

Et godt loungeområde til pausen kan fx være et hjørne, der er indrettet med sofa, bord og afslappende stole. Loungemøbler er nogle, man lige kan læne sig lidt mere tilbage i. Det er her, man kan lade op.

Godt for arbejdskraften

Selvom det er vigtigt, at det sociale fællesskab fungerer på et kontor, så er det selvfølgelig også vigtigt, at der arbejdes effektivt i arbejdstimerne.

Men nu hænger det jo faktisk sådan sammen, at de fleste arbejder bedst, når de også har fået mulighed for at slappe af. Vi er ikke maskiner, og vi kan ikke køre på 100% hele tiden.

Et loungeområde kan skabe et godt rum til genopladning, så arbejdsindsatsen øges og effektiviseres.

Godt for kunderne

Ud over at det er godt for de ansatte – både med henblik på genopladning og sociale relationer – så er det også fordelagtigt i forhold til kunder eller samarbejdspartnere.

Pladsen kan nemlig også bruges til kunder, der kommer ud til kontoret. Det kan være, at de skal vente et par minutter, mens kaffen stilles på bordet. Her kan de med fordel placere sig i jeres afslappende og behagelige loungeområde. Det er ikke usandsynligt, at I får et bedre møde ud af det, hvis kunden eller samarbejdspartneren lige har siddet og tænkt det hele igennem, inden I rammer mødelokalet sammen.

Det kan også rent visuelt give indtrykket af, at I er en virksomhed, der også har andre værdier end det rent arbejdsmæssige. Disse værdier kan også være sælgende.

0 comments on “Derfor skal der Indrettes et loungeområde på kontoretAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *