Den perfekte strandferie: Inspiration til de tre bedste strande i Sydeuropa

Drømmer du om at ligge på en dejlig, hvid strand? Gør vi ikke alle sammen det? Der er masser af dejlige strande i Danmark, men de bedste findes nu i Sydeuropa. Sådan er det bare, og så er der ikke andet af gøre end at pakke kufferten og vende snuden sydpå. Men hvilken destination skal du vælge? Det kan føles som lidt af en jungle at vælge det rigtige sted til badeferien, hvis du aldrig har været der før. Heldigivs er der hjælp at hente i denne oversigt, hvor vi guider dig til tre fantastiske destinationer i Sydeuropa.

Costa del Sol

Det er blevet meget populært med rejser til costa del sol. Her finder du smukke strande og den varme sol opvarmer vandet til den perfekte badetemperatur – du skal altså ikke høre på skrig og hvin, når de store og små springer i vandet første gang. Her er også masser af skønne hoteller, som tilbyder alt lige fra morgenmad, traditionel spansk mad til retter, som selv den mest kræsne ikke ville kunne modstå. Hvis det lyder som noget fra jer, så er det ikke svært at forstå. rejser til costa del sol kan købes her.

Den franske Riviera

Den franske Riviera er indbegrebet af luksus, sol og hygge for de voksne. Nyd udsigten fra de smukke strande eller tag ind på en af de mange cafeer og nyd udsigten på en kølig drink i hånden.

Kroatien

Kroaten er af en overset perle, når det kommer til badeferie. Men der er masser af skønne strande – og så er det ovenikøbet billigere at være turist i Kroaten end mange af de mere navnkundige lande i Sydeuropa. Det er altså en perfekt destination, hvis du ikke går op i navnet på destinationen – bare så længe stranden er god og vandet er varmt.

0 comments on “Den perfekte strandferie: Inspiration til de tre bedste strande i SydeuropaAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *