CEH Kursus

I takt med den teknologiske udvikling er der kommet mere og mere fokus på IT-sikkerhed. Man hører ofte om historier, hvor virksomheder bliver hacket, og der opstår nedbrud i deres systemer. Dette er selvfølgelige ikke noget, man ønsker, der skal ske. I den sammenhæng er man nødt til at styrke sig på IT-området, og det kan blandt andet gøres ved et CEH kursus inkl. eksamen.

Hvad er et CEH kursus?

CEH er en forkortelse for Certified Ethical Hacker, hvor du lærer at handle og tænke som en hacker. Du får altså undervisning i at agere som en hacker, der prøver at hacke din virksomheds system. Et CEH kurser giver dig redskaberne til at bekæmpe hackere, og du får i samme ombæring kompetencer til at lokalisere fejl og mangler i din virksomheds netværk og IT-systemer.

Undervisningen handler om, at du får en masse praktisk erfaring med at scanne, teste og penetrere din virksomheds IT-systemer, så du har de bedste forudsætninger for at bekæmpe cyber kriminalitet. Du bliver præsenteret for en række avancerede hacking værktøjer og teknikker, som kan være medvirkende til at bekæmpe hacking angreb. CEH kurset afsluttes med en eksamen, så du kan forlade kurset med en CEH certifikation.

I løbet af CEH kurset bliver du som sagt undervist i en række teknikker, som kan være behjælpelige i kampen mod et hacking angreb. Nogle er CEH kursets formål er blandt andet:

  • Teknikker til netværksscanning

  • Arbejde med forskellige typer af virusser

  • Præsentation af forskellige serverangreb

Dette er blot nogle af de mange ting, som du vil blive undervist i på et CEH kursus.

Forudsætninger for at blive CEH certificeret

Hacking kræver en vis forståelse for IT, hvilket betyder, at der er nogle forudsætninger, for at du kan tage et CEH kursus. Først og fremmest er det en forudsætning, at du har to års erfaring med IT, og har et vis kendskab til blandt andet Linux og/eller Unix. Du skal ligeledes have et indgående kenskab til TCP/IP og Windows Server.

Så hvis du ønsker at styrke din egen viden om hacking og IT, så er et CEH kursus helt sikker noget for dig!

0 comments on “CEH KursusAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.