Armbånd til festivaler

Når du køber armbånd til din festival eller arrangement har du mange muligheder for at sammensætte og designe dine armbånd, så de bliver unikke. Unikke festivalarmbånd er sværere at efterligne – og det bliver derfor sværere for folk, der vil snyde med entreen.

Et festivalarmbånd er ikke længere kun et vævet bånd med en lås. Der er utallige muligheder for at tilføje små detaljer, funktioner og meget andet, så armbåndet opfylder flere behov. Herunder i artiklen får du inspiration til festivalarmbånd med eget design.

Forskellige typer af bånd

Båndet udgør basen af armbåndet. Det traditionelle festivalarmbånd er et vævet bånd med et design, fx navnet på festivalen, billettypen mm. Men du har mange muligheder for at vælge en anden type bånd til dit festivalarmbånd. I stedet for at designet er vævet ind i båndet kan du vælge et bånd, hvor designet bliver trykt på båndet med digitaltrykt print. Digitalprint er meget tydeligt og giver mulighed for endnu flere detaljer end det vævede bånd.

Selve båndet fås også i forskellige kvaliteter, fx bambus, økologisk bomuld, hør eller genbrugsmaterialer. Vælger du hør eller bomuld er designet ofte trykt på dit bånd.

Det er desuden muligt at indvæve UV-tråd i et vævet armbånd, som kun er synligt i UV-lys.

Vil du gerne have et armbånd, der ikke er i tekstil, bør du tage et kig på tyvekarmbånd, der er en rigtig god løsning. Du kan designe tyvekarmbånd med et unikt print, som passer til dit arrangement.

Det intelligente armbånd

Med RFID-teknologi har du mange muligheder for at gøre armbåndet ”intelligent”. Den lille chip kan sættes på armbåndet som en plade på armbåndet eller væves ind i armbåndet. Chippen kan også sættes på bagsiden af fx et papirarmbånd. Med chip i armbåndet og scannere ved ind- og udgange er det muligt for gæsterne selv at tjekke ind og ud af et område. De kan også sætte penge ind på deres armbånd, så de kan købe mad og drikkevarer på festivalområdet med chippen. Det kan også være du vil registrere, hvornår gæsterne er på bestemte områder.

RFID-pladen eller tag’et som det også hedder, kommer i mange forskellige kvaliteter. Du kan fx vælge en plade i PET, som er genbrugsplastik, træ, bambus eller kokosskal. Det giver alt sammen forskellige udtryk, som er med til at give armbåndet et anderledes udtryk og bidrager til fortællingen om dit event. Du kan også vælge at sætte en stregkode på dit armbånd, fx på et tag eller trykt direkte på armbåndet.

Du kan designe dit armbånd ned til mindste detalje

Det er ikke kun båndet og RFID-pladen, du selv kan vælge. Du har også forskellige muligheder for at tilpasse dit armbånd med låsen. Mange vælger easy-lock, som er en genial lås i plastik. De klassiske metalringe er også stadig populære. For at bruge metalringen kræver det en særlig tang, som du bruger til at plombere lukningen med.

Som noget helt nyt er flere begyndt at lave lukninger i bambus, med en plastanordning indvendigt, så armbåndet låser. Det giver et forbrug på 50% mindre plastik sammenlignet med traditionelle plastlukninger.

0 comments on “Armbånd til festivalerAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.