3 FORNUFTIGE KØB TIL STORKONTORET

I dag er mange kontorer indrettet som et storkontor. Det betyder, at alle ansatte sidder i samme rum og arbejder. For mange er det et vanskeligt arbejdsmiljø. Det kan nemlig ikke undgås, at der opstår larm, når så mange mennesker sidder sammen og arbejder.

Der er dog flere ting, man kan gøre, for at arbejdsmiljøet bliver optimeret. Læs med her, hvor vi kommer med forslag til tre fornuftige køb til storkontoret!

 

Sænk lydniveauet med dekorative lydabsorbenter

 

Den største udfordring på storkontoret er støjen. Når der først er støj, fordrer det mere støj. Hvis der først er én, der taler i telefon, kan du være nødsaget til at hæve stemmen – og sådan påvirker alle lyde hinanden.

Men der er heldigvis noget, man kan gøre for at afhjælpe problemet. I kan købe lydabsorbenter til kontoret, som sænker lydniveauet. Lyde er højere, når de reflekteres mod hårde overflader, hvorfor bløde lydabsorbenter vil sænke lydniveauet.

 

Luk lyden ude med en telefonboks

Til trods for at lydabsorbenter er yderst brugbare, kan det nogle gange også være nødvendigt at eliminere lyden lidt for et øjeblik. Dette muliggøres, hvis I køber en telefonboks til storkontoret, hvor folk kan gå hen, skulle behovet for det opstå. Det kan fx være, at man har behov for at foretage et privat telefonopkald eller at tage en uforstyrret snak med en kollega.

Hvis I har brug for en telefonboks til storkontoret, kan I finde det her!

 

Gem rodet væk med smart opbevaring

Larm kan fylde meget på et storkontor – men ved du, hvad der fylder endnu mere? Rod! Det er derfor en kæmpe fordel, hvis alle ansatte har god mulighed for at gemme deres rod af vejen. Der er flere forskellige kontorartikler, som er gode til smart opbevaring. Det kunne fx være de smarte små skuffekassetter, som elegant kan stilles under enhver ansats skrivebord.

Det kan hurtigt komme til at se rodet ud på et storkontor, når der er så mange mennesker i et rum, der alle har papirer, kuglepenne og lignende til at ligge. Det er derfor fordelagtigt, hvis rodet nemt kan gemmes af vejen. Det ser heller ikke pænt ud med rod, når der kommer kunder.

 

 

 

0 comments on “3 FORNUFTIGE KØB TIL STORKONTORETAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *